Good Food: Десертът е сервиран

05 September 2019 18:43
Good Food: Десертът е сервиран
Изпращаме лятото със спиращи дъха десерти, подобни на този божествен галет с праскови...

Всяка година идва времето, в което даваме най-доброто от себе си да уловим последните слънчеви очи. Обикновено това се случва през септември, а ние оставаме верни на себе си и го правим на маса! За да се възползвате максимално от оставащите дни хубаво време сме ви приготвили наистина уникални плодови десерти, които са меко казано идеални за вечеря на открито.

Разбира се, помислили сме и за почитателите на солените храни! И за да не включвате фурната, докато все още можем да заявим, че навън е горещо, ви предлагаме да изпробвате бързите ни рецепти без готвене, като например превъзходната ни зеленчукова фахита или печените ни филийки с моцарела, песто и нахут.

Предлагаме ви няколко идеи как да направите и децата си щастливи със сладкиши, който най-добре се комбинират със следобеден чай.

Тренд рецептата ни в този брой е за малиново сладко с чиа, което е лесно, бързо и пълно с много хранителни съставки.

BBC шеф-готвачът Том Керидж организира същински празник на уличната храна, но ако категорично сте обявили война на бургера и хотдога, то спокойно може да прелистите на страниците ни със здравословни алтернативи и да замените обичайните наденички на барбекюто с по-цветни и пълни с вкусове и аромати ястия.

Щастливи сме да ви разкажем повече за традициите на Кръстовден, а също така и да ви разкрием коя е най-вкусната храна за фронтмена на „Остава“ – Свилен Ноев!

По повод предстоящия ни юбилеен брой 200, решихме да погледнем назад в годините и да си припомним рецепти, които сме представяли във всички тези броеве. Именно заради това за новия ни конкурс очакваме да ни изпратите най-любимото си кулинарно творение от страниците на Good Food, а ние ще изберем и наградим две от най-сполучливите предложения.

Не пропускайте септемврийския ни брой, изпълнен с кулинарни вдъхновения и експертни съвети, който е от 6 септември на пазар!
Списанието
Брой 119
Facebook

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ